HSP online challenge

!! De inschrijvingen voor deze challenge zijn gesloten!!

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende evenementen.


Maandag 10-14 juni 2024
Deelname is GRATIS!

Tijdens de Week van de HSP gaan we van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni dieper inzoomen op wie jij bent en wat jij nodig hebt om te floreren op het werk.

Vanaf maandag 10 juni krijg je gedurende vijf ochtenden een loopbaantool met reflectievragen of een korte video in je mailbox. Deze zal je kunnen inzetten om je hoogsensitieve eigenschappen, talenten en noden op het werk in kaart te brengen en bewuste keuzes te maken in de toekomst.

Via de besloten Facebook groep kan je in interactie gaan met de andere deelnemers, vragen stellen, antwoorden delen,… zodat we ook van elkaar kunnen leren!

Inhoud van deze online challenge:

  • Van maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2024
  • Vijf dagen lang een loopbaantool met relfectievragen en/of korte video in je mailbox
  • Een besloten Facebook groep voor alle deelnemers om antwoorden te delen, vragen te stellen en te leren van elkaar
  • Vooraf registreren voor deze challenge is verplicht
  • Beloning op het einde voor de actieve deelnemers

HEY, IK BEN SANNE!

Als online HSP loopbaancoach is het mijn missie om hoogsensitieve personen te ondersteunen en begeleiden in het maken van bewuste keuzes en het omarmen van hun gevoeligheid (binnen en buiten de werkcontext).

Ik wil dat jij weer helemaal verliefd wordt op jezelf, je leven en je loopbaan.

Een leven met voldoende tijd voor jezelf en een job waar je hart van aan gaat. Zodat jij meer rust en balans mag ervaren. Je hoogsensitiviteit begrijpen en inzetten als een kracht staat doorheen het hele proces centraal. Ik zorg ervoor dat jij je gehoord, begrepen en geholpen voelt.

Ik help jou, vanuit mijn eigen kennis en ervaring als hoogsensitieve vrouw en coach, naar een (werk)leven dat beter bij jou en je gevoeligheid past ♡